2Fighteur
Image default
Offers

Overstappen zorgverzekering 2020

Een zorgverzekering sluit u in principe af voor een periode van een jaar. Hierna heeft u de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar of te kiezen voor een ander pakket bij uw huidige aanbieder.

Veel mensen sluiten echter een zorgverzekering af en kijken er vervolgens niet meer naar om. Dit is zonde, want door veranderingen in de zorg kan het zijn dat uw zorgverzekering niet meer helemaal bij u past. Ook uw eigen zorgbehoeften veranderen met de jaren. Het is daarom altijd verstandig om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en zo nodig  te kiezen voor overstappen van zorgverzekering voor 2020.

De kwaliteit van Salland

Als u woonachtig bent in Gelderland of Overijssel, dan kunt u profiteren van de voordelen die Salland te bieden heeft. Als regionale zorgverzekeraar zijn wij betrokken bij onze klanten en bij de zorg in onze omgeving. We zetten ons in voor zorg van hoge kwaliteit. Daarnaast maken we deze zorg zo toegankelijk mogelijk voor iedereen. Het maakt niet uit hoe oud u bent of in welke conditie u zich bevindt. Iedereen mag bij ons een basisverzekering afsluiten en de zorgpremie is voor iedereen dan ook gelijk. Salland helpt u ook bij het vinden van de juiste zorg bij u in de buurt, zonder dat u op een lange wachtlijst komt te staan.

Collectieve zorgverzekering via werkgever

Wilt u een extra voordelige zorgverzekering bij Salland? Wellicht komt u in aanmerking voor een collectieve zorgverzekering via uw werkgever. Het kan zijn dat uw werkgever afspraken met ons heeft gemaakt, zodat u gebruik kunt maken van een collectiviteitskorting op uw premie. Ook als u lid bent van een sportvereniging waarmee wij een contract hebben afgesloten, heeft u recht op deze korting. De collectiviteitskorting geldt zowel voor uzelf als voor gezinsleden die meeverzekerd zijn. Op onze website vindt u meer informatie, maar wij beantwoorden uw vragen ook graag telefonisch. Neem dus gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/