2Fighteur
Image default
Arts / Animation

Methodes om jouw lekkage op te sporen

 

In dit artikel leest je alles wat u moet weten over de methodes om een lekkage op te sporen. Loodgieters hebben tegenwoordig een arsenaal aan methodes waardoor zij binnen korte tijd jouw lekkage kunnen opsporen. De meest gebruikte methodes staan in dit arikel, voor u nog eens opgesomd. Zo weet u voortaan wat uw loodgieter voor u kan doen wanneer u een lekkage heeft!

Rookgasdetectie

Door middel van rook kunnen lekkages ook eenvoudig gevonden worden. Deze methode wordt veelal gebruikt bij het vinden van een lekkage aan het dak. Daarnaast wordt voor dit soort lekkages ook vaak thermografie gebruikt. Bij het gebruik van rookgasdetectie wordt er speciaal gas onder het dak geblazen. Hierna wordt er aan de buitenkant van de woning gekeken waar het rook het dak verlaat. De loodgieter zorgt hierna dat de plaatsen waar de lek zit, worden gedicht en niet langer een lekkage vormen.

Akoestisch onderzoek

een lekkage kan ook worden getraceerd door middel van geluid. Door geluidsverschil kan er eenvoudig worden nagegaan waar een lekkage zich ongeveer bevindt. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in uw waterleiding; op de plek waar de lekkage zit, zal de akoestische apparatuur kunnen waarnemen dat er een verhoogt mate van geluid is. Een stethoscoop behoort bij deze methode tot de middelen om de lekkage op te sporen.

SAM Loodgieter Leiden

De vakmannen van SAM Loodgieter Leiden lossen uw lekkage in no time op, door gebruik te maken van (o.a.) bovenstaande methodes. Omdat wij onze werknemers altijd uitrusten van de nieuwe technologische apparatuur, kunnen wij u garanderen dat onze werknemers uw lekkage sneller opsporen en verhelpen dan welke andere vakman dan ook. Kijk op onze site en vraag een offerte aan voor uw klus of bel onze spoedservice!