2Fighteur
Image default
Architecture

Met deze drie tips geniet je van een lekkere lunch op jouw werk

Iedereen kan uitkijken naar een lekkere lunch op het werk. Er zijn bedrijven die de lunch voor hun medewerkers regelen. Over het algemeen moet je bij de meeste bedrijven je eigen lunch meenemen. Veel mensen nemen standaard enkele boterhammen mee. Boterhammen zijn makkelijk om mee te nemen, maar het is ook eens lekker om eens iets anders te eten. Je kunt bijvoorbeeld wat halen bij de bakker, maar er zijn ook genoeg andere opties voor een heerlijke lunch. Wij geven daarom drie tips voor een lekkere lunch. Benieuwd welke dit zijn? Lees ze hieronder!

 

Wraps 

Een wrap is makkelijk en snel om klaar te maken. Koop in de supermarkt een pak met wraps. Verder kun je helemaal zelf kiezen welke lekkernijen jij op je wrap doet. Dit kunnen de restjes zijn van het eten dat je over hebt van gisteravond. Maar natuurlijk kan je ook in de supermarkt op zoek naar wat lekkers. Ga bijvoorbeeld voor een wrap met zalm of kip en doe hier wat lekkere groenten bij. Misschien heb je zelf nog wel een veel beter idee. Je kunt de wrap helemaal samenstellen naar jouw wensen. 

 

Avocado toast

Toast kun je gemakkelijk meenemen naar je werk. Voor avocado toast moet je een aantal dingen voorbereiden. Zorg dat je toast, avocado, zout en peper in huis hebt. Het pakje toast kun je gelijk in je tas stoppen. De avocado moet eerst geprakt worden en zout en peper moeten worden toegevoegd. Je kunt er ook nog extra ingrediënten aan toevoegen als je dat lekker vindt. Als je het mengsel af hebt, stop je het in een bakje. Tijdens de lunch kun je gemakkelijk jouw avocado toast smeren.  

 

Yoghurt met muesli

Yoghurt met muesli wordt vaak gegeten als ontbijt. Natuurlijk kun je dit ook eten als lunch. Deze lunch kun je makkelijk meenemen in een muesli beker. Je hoeft de yoghurt en muesli thuis nog niet met elkaar te mengen. De yoghurt doe je in de beker en de muesli stop je in de dop. Wanneer je wilt beginnen aan je lunch, hoef je alleen de dop met muesli leeg te gooien in de beker.

https://www.mymepal.com/muesli-beker