2Fighteur
Image default
Arts / Animation

Hoeden voor dames

De hoed staat van oudsher bekend als een modeaccessoire vooral voor heren. Een accessoire die ook nog eens vrijwel alleen wegens praktische redenen op het hoofd werd gezet, bijvoorbeeld tegen de te felle zon of voor bij het zondagse pak. Tegenwoordig is dat anders. Zowel heren als dames gebruiken hoeden, petten of mutsen om hun outfit af te maken en hun eigen stijl te benadrukken. Een hoed kopen gaat online snel en gemakkelijk via Hoedenonline.nl. Daar vindt u naast een uitgebreide herencollectie ook de leukste hoeden voor dames.

Van regenhoeden tot mutsen en strohoeden

Dames hebben misschien in deze moderne tijden nog wel meer keuze dan heren wanneer het hoeden betreft. Veel mannenklassiekers als de schipperspet of de beanie-muts kunnen ook prima door vrouwen gedragen worden. Maar in de webwinkel van hoedenzaak Jos van Dijck zijn ook zeker een groot aantal heel vrouwelijke klassiekers te vinden. Zoals de collectie elegante regenhoeden. Die tegenwoordig al lang niet meer alleen tegen de regen zijn, maar vooral een stijlvolle aanvulling op elke outfit. Naast de regenhoeden in alle soorten en maten biedt Hoedenonline.nl onder meer ook vilthoeden, clochehoeden, mutsen, baretten, petten, zomerse strohoeden en feestelijke gelegenheidshoeden aan.

Eigen atelier

Hoedenzaak Jos van Dijck kan buigen op ruime ervaring. Al sinds 1923 biedt de fysieke winkel in Utrecht een uitgebreide collectie hoeden, petten en accessoires aan. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. In het bijbehorende atelier worden gelegenheidshoeden op maat gemaakt. Zo vindt u altijd de hoed die uw outfit afmaakt.

https://www.hoedenonline.nl/