2Fighteur
Image default
Arts / Animation

Functionele plafondlampen en wandlampen

Een goede plafondlamp koop je natuurlijk bij Direct Lampen. Deze webwinkel heeft een ongeëvenaard groot aanbod aan plafondlampen. Van plafonnieres tot LED spotjes, van landelijke designs tot hippe modellen en van plafonlampen met meerdere kappen tot lampen van kristal. Uit de laatstgenoemde serie geven we een voorbeeld. 

Stel je woonkamer is niet al te groot, maar de behoefte aan stijl en sfeer in huis wel degelijk. De Reality Petty plafondlamp is echt iets voor jou. De lamp heeft een diameter van 35 cm, de hoogte is 42 cm. Je kunt dus gemakkelijk onder de lamp doorlopen. De kristallen zorgen voor een unieke lichtverspreiding. De lamp is op voorraad en kan binnen 1 of 2 werkdagen thuisbezorgd worden. Je kunt de Reality Petty afrekenen met iDeal, PayPal of je creditcard. Voor de verzendding hoef je niet te betalen.

Wandlampen zijn er ook te kust en te keur op Directlampen.nl. Ze zijn overzichtelijk ingedeeld in de volgende groepen:

  • schilderijverlichting;
  • stekkerlampen;
  • LED wandlampen.

Heb jij kunst aan de muur? We geven twee lampen als voorbeeld die jouw schilderij of foto nog beter tot z’n recht laten komen. Allereerst een klassiek zwart schilderijlampje van Steinhauer. Het is een bescheiden lamp; het gaat ten slotte om het kunststuk! De lamp heeft  energiezuinige LED verlichting en een uitstekende dimfunctie: van weinig tot veel licht. De kleur van het licht is ook in te stellen: wit of warm. En dan een iets chiquer model: de Globo Picture. Dit is een stofdichte, bronzen lamp. Je hangt de lamp (net als in musea) boven het schilderij/de foto. Het licht valt van links en recht mooi gespreid naar beneden.

 

We kunnen ons voorstellen dat de hoeveelheid en de afwisseling op www.directlampen .nl wat overweldigend is; dat je niet zo goed weet waar te beginnen. Bij deze een tip. Neem via info @directlampen .nl of 055-5822856 contact op met Direct Lampen. Vertel de medewerker dat je wel wat advies kunt gebruiken en maak een afspraak om lang te komen bij de showroom in Veenendaal.

https://www.directlampen.nl/