2Fighteur
Image default
Arts / Animation

Een uniek afscheidscadeau bedenken voor mijn lieve collega

Dankzij de hulp van Jilster heb ik mijn lieve collega het beste afscheidscadeau gegeven wat ze kon wensen. Ik werkte al meer dan 10 jaar met haar samen in het bedrijf en we hadden het altijd gezellig met elkaar. Helaas moet zij nu stoppen met haar functie binnen het bedrijf, vanwege persoonlijke dingen. Natuurlijk wilde ik niet een normaal cadeau geven of een klein feestje. Ik wilde een mooi afscheidsfeest voor een bijzondere vrouw en collega. Daarom koos ik voor een afscheidscadeau via Jilster.

Een mooi afscheidscadeau voor een collega vinden

Het idee was al mooi bedacht voor het feest, maar wat moesten we onze collega als afscheidscadeau geven? Daar had nog niemand bij stil gestaan. We hadden ook onder de afdeling ieder een rol gekregen. Sommige mensen zouden van alles regelen qua feest, en omdat ik zo close was met de collega, had ik de eer om het cadeau te bedenken en te geven. Ik had eerst een leuk idee, maar helaas viel dat plan snel in het water. Daarna ben ik op internet gaan zoeken naar iets origineels. Al snel kwam ik op de website van Jilster terecht en viel alles op zijn plek. We gingen samen met de hele afdeling een geweldig magazine over haar maken. Over alle avonturen die ze heeft beleeft, hoogtepunten in het bedrijf en alle grappige verhalen natuurlijk. Dus ik kon niet wachten om aan de slag te gaan!

Ik had geen beter cadeau kunnen verzinnen!

Nadat ik over de helft was met het magazine, vond ik het ook steeds leuker om te doen. Iedereen had een eigen stukje geschreven naar de collega toe, om haar succes te wensen met de toekomst en dat we haar zullen missen. Bovendien had ik ook een mooie pagina gemaakt op het einde. Op de dag van het afscheidsfeest, gaf ik met tranen in mijn ogen het cadeau en zij kreeg ze ook meteen. Het was een grote zee van tranen. Ze was erg blij met het cadeau en ze zou het voor altijd bewaren! Als ik Jilster niet had gevonden, was dit nooit een mooi cadeau geweest.

Wilt u meer weten over Jilster? Bekijk dan de website www.jilster.nl.