2Fighteur
Image default
Arts / Animation

De beste drones van augustus 2017

We hebben weer heel wat nieuwe drones voorbij zien komen de afgelopen maanden. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste drones van deze maand? We nemen een aantal kleine drones onder de loep en we zullen zien wat de beste pick van dit moment is.

 

Klein maar fijn

 

Allereerst moeten we natuurlijk even de gloednieuwe DJI Spark benoemen. Deze mega kleine drone past namelijk gewoon in je broekzak. Hij is zelfs kleiner dan een smartphone! Ongelooflijk eigenlijk dat drones zo klein kunnen worden.

 

Ben je dus op zoek naar een kleine drone waarmee je selfies kunt maken dan is de DJI Spark een hele goede keuze voor jou. Je kunt hem nu in Nederland kopen en we verwachten dan ook dat we binnen een aantal maanden overal Sparks in de lucht zullen zien. Haha!

 

Mavic nog steeds populair

 

Wanneer we kijken naar het grotere broertje van de Spark komen we al snel uit bij de bekende Mavic Pro. Deze drone is uitermate goed geschikt voor de casual drone piloot en heeft ook flink wat goede functies. Onder de motorkap is deze drone net even iets beter dan de Spark, maar dat is natuurlijk ook lang zo gek niet dankzij zijn grotere formaat.

 

Je moet je zelf dus even afvragen wat voor jou belangrijker is. Wil je echt de beste specs hebben of vind je het juist heel vet dat je jouw drone mee kunt nemen in de binnenzak van je jas.

 

Lees meer over de huidige drone ontwikkelingen op https://www.drone123.nl en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.