2Fighteur
Image default
Business

Verantwoord geld lenen

Heeft u uw droomhuis gevonden of heeft u uw oog laten vallen op een nieuwe toffe auto? Bent u binnenkort van plan om een andere dure aankoop aan te schaffen? Dan kan het wellicht verstandig zijn om een lening af te sluiten. U wilt natuurlijk wel op een verantwoorde manier geld lenen. In deze blog vertellen we u meer over verantwoord geld lenen.

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen? Deze vraag kunt u zichzelf stellen als u van plan bent om een dure aankoop te doen, maar niet genoeg eigen vermogen hebt. Stel uzelf de vraag: hoeveel kan ik lenen? Door dit te onderzoeken weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u ook een inzicht in hoeveel eigen vermogen u in dient te leggen. Hierdoor kunt u de afweging maken of het verstandig is om nog even door te sparen of dat u klaar bent voor de grote aankoop.

Rente en kosten

Het is belangrijk om zowel de rente als de kosten van de lening te bekijken. Dit zijn belangrijke zaken om van tevoren uit te zoeken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dit draagt bij aan lenen op een verantwoorde manier.

Uw situatie

Kies altijd een lening die past bij uw situatie. Als u graag op een flexibele manier wilt lenen kan een doorlopend krediet een goede oplossing zijn. Hiermee kunt u geld opnemen wanneer u dit nodig heeft. Als u een grote aankoop wilt financieren, past een persoonlijke lening wellicht beter bij uw situatie. Bij een persoonlijke lening weet u precies wat u per maand betaald aan rente en aflossing.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.  

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/alle-doeleinden/hoeveel-kan-ik-lenen/