2Fighteur
Image default
Arts / Animation

Dit zijn de handtassen die iedere vrouw zou moeten hebben!

Staat jouw kast ook vol met handtassen, maar ben je toch altijd weer op zoek naar een nieuwe tas? Dan is het goed om even te bedenken welke tassen je al hebt, zodat je de volgende keer gerichter kunt shoppen voor een nieuwe handtas. Daarom delen we in dit artikel drie handtassen die iedere vrouw zou moeten hebben! 

Werktas handtas

Voor de werkende dames die er representatief uit moeten zien, is een zakelijke werktas natuurlijk onmisbaar! Dit kan bijvoorbeeld een laptoptas zijn, maar een gestructureerde handtas waar A4-mappen in kunnen, zijn ook erg geschikt. De werktas moet vooral praktisch zijn, maar hij mag er ook best mooi uitzien! Kies bij voorkeur een klassieke werktas uit in een neutrale kleur die niet al teveel aandacht opeist, zoals zwart, taupe of bruin. Verder kun je het beste voor een simpel model kiezen, zonder al teveel details. 

Everyday handbag 

Als je niet aan het werk bent, dan is een everyday bag je beste vriend. Deze handtas mag er wat nonchalanter uitzien en een leuk en opvallend kleurtje, printje of andere details kunnen dan best. Idealiter is het hebben van een groter én een kleiner everyday handtas het handigst, zodat je kunt afwisselen. Soms is een kleinere tas bijvoorbeeld beter als je een middagje naar het museum gaat, terwijl een grotere handtas juist van pas komt als er slecht weer wordt voorspeld en je een een extra paraplu en een sjaal in je tas wilt stoppen. Verder is een grotere handtas ook bijvoorbeeld handig om als handbagage te gebruiken als je op reis gaat! 

Hand clutch 

Het komt misschien niet vaak voor, maar zo nu en dan heeft bijna iedereen weleens een diner, gala, bruiloft of een andere gelegenheid waarbij geacht wordt dat je netjes komt opdraven. Bij zo’n nette outfit hoort dan natuurlijk een kleine nette dames handtas: een clutch dus! Aangezien je deze vooral gebruikt bij feestelijke gelegenheden, mag het ook een feestelijk handtasje zijn! Pak dus helemaal uit met mooie en bijzondere versieringen en details zoals glimmende pailletjes, kraaltjes of glitters, want de tas mag echt gezien worden.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/