2Fighteur
Image default
Arts / Animation

Dozen

Met het oog op het sinterklaasfeest en de feestdagen is het van groot belang dat onze voorraad dozen op peil blijft. Vorig jaar is er toch het nodige misgelopen in deze voor ons cruciale periode. Onze vorige leverancier van dozen was onvoldoende voorbereid op de feestdagen. Wanneer je als online winkel te maken krijgt met een tekort aan dozen, dan heb je een groot probleem. Het gevolg was dan ook dat honderden bestellingen later werden geleverd dan de bedoeling was. Het is onverteerbaar wanneer je weet dat sinterklaascadeaus op 7 december worden geleverd. We zijn al deze klanten tegemoet gekomen door de verzendkosten te schrappen. Daarbij hebben we een flinke korting geboden bij de eerstvolgende aankopen van deze gedupeerde klanten. Afgezien van de problemen die het ons heeft opgeleverd, hebben we er natuurlijk ook van geleerd, waardoor dergelijke scenario’s in de toekomst niet meer zullen plaatsvinden. We hebben daarom besloten om al onze toeleveranciers eens goed onder de loep te nemen. Het kan natuurlijk een probleem opleveren als je afhankelijk bent van 1 leverancier. Op het gebied van dozen moest er ook wat gebeuren uiteraard. Zo zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij De Dozenhal. Vergeleken met onze eerste leverancier is De Dozenhal werkelijk een verademing.

Dozen kopen wij bij De Dozenhal

Onze dozen kopen wij momenteel in bij De Dozenhal. Dat levert ons ontzettend veel voordelen op. Allereerst is De Dozenhal goedkoper dan onze vorige leverancier. Overigens kunnen we bij De Dozenhal alles online regelen. Deze firma gaat gewoon met zijn tijd mee! We hebben ons eigen online account en de beschikbare voorraad van dozen is fenomenaal. Een andere prettige bijkomstigheid is, dat we nu dozen hebben met ons eigen logo. Dat geeft ons bedrijf een meer professionele uitstraling. We zijn hierdoor beter herkenbaar.

Levertijd en formaat

Wanneer het nodig is, dan ontvangen wij onze dozen een dag nadat een bestelling wordt geplaatst. Dozen bij De Dozenhal zijn trouwens beschikbaar in de meest uiteenlopende maten. Dat heeft ons al een hoop ruimte, en daarmee kosten bespaard. We zagen toch vaak dat bepaalde producten in te grote dozen worden verpakt, omdat het gewenste formaat simpelweg niet beschikbaar was. De Dozenhal is ideaal als leverancier van dozen.